Du är här

Tjejträff med stor Aktielunch för att fira Kvinnodagen den 10 mars 2018. Lunchens tema är Aktieinvest och deras Sparboxar! Homeparty avslutar kvällen.

  Vi firar Kvinnodagen som ägt rum och anordnar en stor Aktielunch för tjejer med fokus på kvinnor och sparande.
  Information om nätmäklaren Aktieinvest och de unika och utomordentligt prisvärda produkter de erbjuder för att spara i fonder och aktier.

  Vi planerade öppna anmälan i februari men på grund av mycket stort intresse med förbokningar måste vi nu stänga möjligheten till fortsatta anmälningar då det inte finns plats för flera vid detta arrangemang. Antalet platser är mycket begränsat och det är fullsatt. Vi återkommer med nya träffar under våren 2018.

  Observera ! Anmälan öppnar i februari månad 2018.

  Alla är välkomna även du som ännu inte blivit medlem i Aktiespararna.

  Hur kan man spara på ett enkelt och framgångsrikt sätt utan att behöva ha stora kunskaper inom de finansiella marknaderna eller ägna mycket tid och arbete för att hantera sin sparportfölj? Skapa ett regelbundet sparande genom nätmäklaren Aktieinvest!

  Vi presenterar vilka alternativ som finns om du vill spara i olika portföljer, sparboxar eller i ett antal enskilda aktier som du väljer själv.

  Träffa andra tjejer över en lunch, fira kvinnodagen som ägde rum den 8 mars och få information om Aktieinvest. Den enda nätmäklare på marknaden som erbjuder möjlighet till månadssparande med mindre belopp i enskilda aktier till låga kostnader. Här finns möjlighet att bygga upp en aktieportfölj över tid med automatiska omplaceringar, där portföljen faktiskt "sköter sig själv" utan att du behöver ägna mycket tid eller ha stora kunskaper för att hantera ditt sparande. Andra alternativ hos Aktieinvest är  så kallade"sparboxar", med utvalda aktier, anpassade för att passa sparare med olika preferenser. Detta och mycket, mycket mer berättar vi om under detta lunchmöte.

  Att bli kund hos Aktieinvest är utmärkt både när det gäller eget sparande, och sparande inom familjen. Aktieinvest passar alla som är intresserade av sin privatekonomi  och vill spara i aktier eller fonder.

  Vill du bilda en Aktiesparklubb med dina vänninor? Då är Aktieinvest det självklara valet för att administrera detta på ett enkelt sätt.

  Aktietävling introduceras för tjejer under det kommande året.

  Anmälan tidigast 180201 och senast 180215 till mail kagkonsult@telia.com Ingen anmälan kan ske per telefon. Tidig anmälan på grund av bokning.

  Anmälda kommer att kontaktas med ytterligare information om lokal och andra detaljer. Restaurang i centrala Boden är aktuellt, valet påverkas av antal anmälda deltagare.

  Kostnad är preliminär och  avser förtäring som beställes och betalas av deltagarna på plats efter eget val. Information kring detta kommer också att ske till anmälda.

  Önskar du information om Aktieinvest före detta arrangemang hör av dig med kontaktuppgifter till mailadress ovan så skickar vi material till dig per post eller mail.

  Välkomna! 

  Samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.