Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Träff med Trelleborg och GomSpace

  Vi välkomnar Trelleborg, som är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Trelleborgkoncernen omsätter ca 31 miljarder kronor på årsbasis och har verksamhet i ett 50-tal länder. Koncernen består av fem affärsområden: Trelleborg Coated Systems, Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Offshore & Construction, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Wheel Systems, samt verksamheterna Rubena och Savatech. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listan. Trelleborg presenteras av Niklas Johansson, Vice president Taxes & Group Structure.

  wysiwyg_image

  Därefter kommer GomSpace, som utvecklar och tillverkar komponenter, plattformar och kompletta system för nanosatelliter. Dessa används inom en rad olika områden, bland annat övervakning av flygtrafik, radiokommunikation, samt för tillämpningar inom säkerhet och försvar.

  GomSpace är ett globalt företag med kunder inom näringsliv, forskning, nationella säkerhetsorgan och myndigheter. Kärnkompetens är utveckling och produktion av satellit- och radioteknik. Gom Space, som är noterat på First North, presenteras av CFO Troels Dalsgaard Nørmølle på bilden.

  Mellan programpunkterna blir det en paus med lätt förtäring och vi har slutligen en utlottning.

  Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder.

  Obs! Visa medlemskort i entrén annars full avgift.

  Deltagaravgift: Medlemmar 40 kr, övriga gäster 60 kr (fritt inträde om medlemskap löses under kvällen).

  Anmälan senast den 11 februari på hemsidan och betala på plats med jämna pengar. Vänligen ange namn, medlemsnummer, adress och telefon. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 40 SEK. Skriv namn+Lund 115 på meddelandet vid efterbetalning. Notera att den, som anmält sig i förväg i tid och kommer med medlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 40 SEK.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.