Bli medlem
Bli medlem

Du är här

UA-Akademin. Fortsättningskurs Aktiekunskap 12 oktober 2019. Öppet för alla medlemmar i Aktiespararna!

  Fortsättningskurs. Öppen även för medlemmar i Aktiespararna. Läs mer och anmäl dig på hemsidan för Unga Aktiesparare i Luleå. Se www.ungaaktiesparare/aktiviteter Sök på ort Luleå, där hittar du uppdaterad information om lokal mm. samt kontaktuppgifter.

  Vi har fått beskedet av Unga Aktisparare i Luleå att vi kan bjuda in även äldre medlemmar i Aktiespararna Boden till denna utbildningsdag, vilket vi är mycket glada för!

  Föreläsare är Johan Strandberg från Umeå.

  Detta är en fortsättning på den Grundkurs i Aktiekunskap som arrangerades tidigare under hösten i Luleå. Men det är inget krav att man deltagit i den kursen för att anmäla sig till denna utbildning. Läs mer på hemsidan.

  Lunch på egen hand under dagen.

  Men Bodens lokalavdelning erbjuder möjlighet till gemensam lunch föt tillresta Bodensare under dagen.

  Vi samlas under lunch- pausen på Teknikens hus och diskuterar läget på börsen. Förtäring beställes och betalas individuellt. Kostnad för deltagande under lunchen uppskattas till ca 100 kronor för förtäring.

  Anmäl intresse att delta i gemensam lunch för Bodensare till mailadress kagkonsult@telia.com senast 190930 klockan 18.00 så försöker vi boka bord på restaurangen i Teknikens hus eller annan servering inom universitetsområdet i Luleå. Ange ”Aktielunch 191012”  i din anmälan och kontaktuppgifter.

  Anmälan för deltagande i Aktielunch för Bodensare är nu stängd, men du kan anmäla dig till UA-Akademin så länge lediga platser finns och anmälan är öppen på hemsidan för Unga Aktiesparare i Luleå.

  Missa inte tillfället att delta i denna utmärkta Aktieutbildning arragerad av Unga Aktiesparare i vår grannstad. Utbildningen är kostnadsfri. Anmälan krävs till utbildningsdagen och sker på deras hemsida, där finns också kontaktuppgifter om du har frågor kring detta event.

  Observera! Anmälan till UA-Akademin kan endast ske till UA Luleå, och frågor kan endast besvaras av deras kontaktperson.

  Välkomna till en intressant och lärorik dag i grannstaden Luleå!

  Detta event presenterar och marknadsför Bodens Aktiesparare i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.