Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Välkommen till Aktieträff och Vinmingel med wraps och snart noterade bolag. - Det är i bolag som snart skall noteras som den riktiga hävstången finns!

Nu får du chansen att lyssna till bolag på väg till börsen hos Aktiespararna i Mölndal i samarbete med Göteborgs Affärsänglar samt Big Ben Venture & Delecta Financial som introducerar nya bolag för notering i Sverige. Pensum Group AB i Stockholm deltar.

Nu får du chansen att lyssna till bolag på väg till börsen hos Aktiespararna i Mölndal i samarbete med Göteborgs Affärsänglar samt Big Ben Venture & Delecta Financial som introducerar nya bolag för notering i Sverige. Under kvällen presenteras bl a European Moving Group, ett billigt sätt att flytta ägodelar från ett land till ett annat och på väg in i Sverig är ett marknadsledande postorderföretag Btab från Australien med lösningar för social handel och e-handel för att främst hjälpa småföretag. Båda bolagen är marknadsledande. 

Bolagen som presenteras visas nedan 

European Moving Group (EMG) 

EMG har utvecklat en banbrytande nätbaserad teknologi för flyttningstjänster inom Europa och har nu blivit marknadsledande med tjänster inom ”Man & Van”. Det sker med hjälp av en plattform riktad mot konsumentmarknaden. En automatiserad tjänst där kunden beställer flyttning och där programvaran räknar ut vilken åkare som bäst och billigast kan transportera och hur många flyttlådor som krävs samt det kubikutrymme som skall transporteras. European Moving är den första aktören i flyttbranschen som använder sig av en intelligent plattformsteknik (Artificiell Intelligens) mot konsumentledet. 

När plattformen är fullt utvecklad utnyttjar man sig fullt ut av den artificiella intelligensen. Det är en allt-i-ett-applikation. Bolaget har inga egna lastbilar eller chaufförer utan hyr in självständiga åkare, som är anslutna till systemet. Logistiken att planera rätt bil på rätt plats med rätt mängd gods till respektive bil (ruttplanering), räknar systemet ut..

https://europeanmoving.co.uk/en/  

Fantasy Grudge AB (publ)

Bolaget har utvecklat en Daily Fantasy Sports plattform där motståndarna påverkas direkt av det Egna lagets handlingar. En spelplattform som vänder till en yngre publik. Spelet kombinerar spänningen i levande sport med spänningen i online spelet. Plattformen kan användas för alla live sportevenemang och tillåter användare att konkurrera head-to-head i varje spel och spela om resultatet. Man kan spela i lag och planera spelet istället för att det är slumpartat. Marknaden för Fantasy Sports industrin växer lavinartat. Teamet bakom har arbetat inom denna spelindustri i många år på spelmarknaden. Man kommer utveckla ett antal spel inom detta segment i bolaget. 

Btab e-handel

Btab erbjuder lösningar för social handel och e-handel för att främst hjälpa småföretag att bli framgångsrika med online- och offline-försäljningen.

Det är inte bara ett tekniskt företag som hjälper till att sätta upp en plattform med produkter, utan också en ”Business Hub”. Btab har startat en ny affärsmodell som heter "Btab Commerce" vilket är en ny delningsekonomimodell och ett nytt sätt att göra affärer mellan tillverkare, grossister och återförsäljare. Btab Commerce är också ett nytt sätt för alla familjer i världen att leva. Bolagets mål är att göra det möjligt för alla familjer i världen att äga en liten online-detaljhandel som kan drivas av någon familjemedlem för att förbättra familjeinkomsten. 

En av styrkorna i den nya affärsmodellen är att den matchar återförsäljare, tillverkare och grossister och tillhandahåller e-handelslösningar i affärsprocessen.

https://btabcorp.com/

 

Pensum 

Pensum är en fristående rådgivare inom den finansiella marknaden som erbjuder ett helhetskoncept. Pensum är verksam inom kapitalförvaltning, corporate finance samt försäkring och erbjuder sina kunder individuellt anpassade lösningar. Vi lägger stor vikt vid att vara en aktiv förvaltare som utnyttjar möjligheter som uppstår på marknaden. Pensum har inga egna produkter vilket är en stark fördel i dagens marknad där valmöjligheterna är oändliga och många gånger komplicerade. 

Varmt välkomna!!! 

Obligatorisk anmälan. 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.