Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Vår samverkanspartner Vuxenskolan erbjuder utbildning on-line i Aktie- och Fondkunskap med Christina Engelen i april månad. Återträff lokalt.

  Två studiecirklar med aktieprofilen Christina Engelen startar i april månad hos Vuxenskolan. Läs mer om innehåll, och anmälan samt kostnader på hemsidan för Vuxenskolan, www.vuxenskolan.se. Länk med information hittar du nedan. Återträff lokalt i höst.

  Studiecirklar med Christina Engelen hos Vuxenskolan våren 2021.

  Studiecirklarna startar i april månad. Vid frågor kontakta Studieförbundet Vuxenskolan. Anmälan sker till Studieförbundet.

  Länk till anmälan och mer information hittar du här:

  https://www.sv.se/sokresultat/?startindex=0&range=10&autoCompleteRange=100&distance=-1&filter=courses&phrase=&department=Munkedal_4&formIndex=0&scrollTop=300

  Man kan också söka på www.vuxenskolan.se och vidare under val av ort klicka på distanskurser och skriva sökordet "Aktie och fondkunskap" så hittar man aktuella kurser.

  Utbildningarna med Christian Engelen startar 12 april respektive 13 april 2021.

  Vill man förbereda sig inför studiecirkeln finns också möjlighet att delta i en inspirationsföreläsning on-line med Christina Engelen hos Vuxenskolan den 1 april. Läs mer på hemsidan,www.vuxenskolan.se

  På denna sida anges kostnadsfritt och detta avser enbart den lokala Återträff som presenteras nedan. Utbildningen hos Vuxenskolan har en deltagaravgift, vi hänvisar till arrangören för detaljer kring detta.

  Lokala Återträffar för deltagare som är medlemmar i Bodens Lokalavdelning.

  Diskussionsträff / Återträff  arrangeras lokalt i höst exklusivt för deltagare i studiecirkeln som är medlemmar i Bodens Lokalavdelning. Vi samlas och diskuterar med utgångspunkt från kursens innehåll och olika frågeställningar. Intresseanmälan inför Återträff märkt "Återträff Kurs med Engelen -21" skickas senast 210413 klockan 18.00 till mail kagkonsult@telia.com Ange kontaktuppgifter och medlemsnummer. Återträffen kommer att vara kostnadsfri för medlemmar i vår Lokalavdelning. Återträff planeras i höst till följd av Corona-problematiken.

  Är du inte medlem ännu? Teckna ett medlemskap i Aktiespararna och delta i våra lokala event i Boden. Läs mer om medlemskap på Aktiespararnas hemsida, www.aktiespararna.se sök under medlemskap.

  Som medlem har man tillgång till en rad förmåner och rabatter och medlemskapet är mycket prisvärt, det kostar endast från 49 kronor per månad. Det finns också möjlighet att starta med ett "prova på medlemskap" som kostar ännu mindre, faktiskt så lite som 29 kronor per månad. 

  Medlemmar som skickat in Intresseanmälan inför Återträff kommer att kontaktas i höst med ytterligare information.

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.