Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Våravslutning med två spännande företag och lätt måltid med vin eller öl!

  Två jättespännande bolag presenteras, nämligen Indutrade AB och Lysa AB.

  Finansbranschen har inte alltid varit på konsumentens sida, utan har tvärtom tjänat på att finta bort kunder med svåra begrepp och dolda avgifter. Många vet att höga avgifter äter upp en stor del av ens kapital. Färre vet hur mycket de egentligen betalar till banker och fondförvaltare. Dessutom ska man tänka på att sprida sina risker, ha en plan för sitt sparande, följa planen, undvika att låta sina känslor styra och kontinuerligt se över sina investeringar.

  Lysa vill demokratisera kapitalförvaltning. Genom att eliminera intressekonflikter och använda ny teknik erbjuder Lysa avancerad förvaltning till alla. Liknande tjänster har tidigare enbart funnits för mycket förmögna individer och då till en betydligt högre kostnad. Med Lysa blir det lätt att investera rätt. Läs mer här.

  Lysa AB presenteras av Axel Hellners, Client Relationship Manager.

  Indutrade är en internationell industrikoncern som säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll. Produkterna och lösningarna hjälper kunderna att dels förbättra sina egna produkter och dels effektivisera sina egna produktionsprocesser. Indutrade förvärvar lönsamma, välskötta bolag som stöds och utvecklas så att de kan växa och bli ännu bättre. Läs mer här.

  Indutrade presenteras av Frida Adrian, Vice President Communications, Sustainability and IR 

  OBS! Anmälan före 11 maj via formuläret till höger.

  Avgift 50 kr för medlemmar i Aktiespararna och 70 kr för övriga.

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Stockholm Nordväst

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.