Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Viktigt meddelande till medlemmar! Samtliga lokala Event och Återträffar flyttas till hösten 2021- orsak Corona. Intresseanmälan till väntelista.

  Planerade lokala Återträffar i Bodenavdelningen ställs nu in och flyttas till hösten 2021. Orsak Corona-problematiken. Intresseanmälan kan dock ske till samtliga event publicerade på vår hemsida. Anmälda noteras och kommer att kontaktas under 2021.

  Till följd av Pandemin tvingas vi ändra vår verksamhet inom Aktiespararna i Boden.

  Lokala träffar har ställts in och skjutits på framtiden till följd av Corona allt sedan våren 2020.

  Till följd av Corona-restriktioner har Lokalavdelningen ingen tillgänglig eller lämplig lokal i Boden för närvarande. Detta förhållande kommer också att gälla under våren 2021. Därför ställs Återträffar in och återupptas under hösten 2021. Intresseanmälan kan ske till santliga Återträffar som annonseras på den Lokala hemsidan i Bodenavdelningen. De anmälda antecknas på väntelistor och Lokalavdelningen kommer att kontakta alla intresserade under nästa år.

  Deltar du i ett Digitalt event som vi presenterar på hemsidan kan du alltid skicka in en Intresseanmälan gällande Återträff till kagkonsult@telia.com och berätta vilket event du deltagit i så återkommer vi till dig under hösten 2021 om ett arrangemang kan anordnas lokalt. Det krävs ett visst antal deltagare för att en aktivitet skall vara möjlig att ordna lokalt.

  Det finns också en annonsering under hösten på Lokala hemsidan med möjlighet för deltagare i Digitala event under 2021 att sända in Intresseanmälan inför lokala Återträffar.

  Vi fortsätter att erbjuda ett varierat utbud av Digitala arrangemang under våren 2021.

   

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.