Du är här

2018-04-09

Kom igång

När du har köpt Hitta kursvinnare får du programmet via mail. Ladda ned programmet enligt anvisningarna i mailet.

 

Använder du Windows så är installationen enkel att genomföra. Du känner igen installationsprocessen från andra Windowsprogram. För att Hitta kursvinnare ska kunna hämta hem information om kurser och bolagsdata behöver programmet tillgång till Internet. Var därför beredd på att antivirusprogram och liknande skydd som du har installerat kan komma att be dig att godkänna programmet. Du kan läsa mer om installationsprocessen här.

 

Första gången du startar Hitta kursvinnare måste du fylla i namn och användar-id/medlemsnummer. Programmet kommer sedan att hämta hem de senaste kurserna. Ditt medlemsnummer innehåller sju eller åtta siffror och du hittar det i mailet du fick när du beställde programmet.

wysiwyg_image

Nästa gång du öppnar Hitta kursvinnare hämtar du hem de senaste kurserna genom att klicka på "jordgloberna" uppe till vänster i programmet (se bild). Tryck först på den vänstra globen och avvakta hämtningen. Tryck därefter på den högra globen, så får du in kurserna automatiskt så länge börsen är öppen.

 

Här kan du lära dig hur du kan använda Hitta kursvinnare

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.