Du är här

Serstech AB

Analyser, nyheter & nyckeltal

Nyckeltal

Kursutveckling

Fakta

VD: 
Stefan Sandor
Ordförande: 
Sophie Persson
Börsvärde
Nästa rapport
Lista
FN
Bransch
IT

Serstech tillverkar och säljer en skanner som känner av narkotika och explosiva ämnen. Dessutom en molntjänst som kopplar ihop de handhållna skannrarna.
Produkter:
Serstech 100 indicator: En produkt är and handhållen scanner som känner av om något innehåller narkotika eller explosiva ämnen. Eftersom mätningarna inte kräver några förberedelser och går igenom såväl vatten som glas och plast finns många användningsområden. Kunder inom industrin sparar tid och pengar genom snabb och enkel kvalitetskontroll av råvaror, medan man inom tull, polis och miljösäkerhet identifierar knark och farliga ämnen.
ChemDash: är en molnbaserad tjänst där till exempel tull, polis, militär och räddningstjänst kan hantera sina instrument och dela mätresultat med varandra.
Serstech AB och YuanStone Technology Ltd har tecknat ett säljpartneravtal, som innebär att YuanStone kommer att ansvara för försäljning på den kinesiska industrimarknaden.
Serstech har tecknat ett säljpartneravtal med Polytec GmbH, som är en välkänd och stor distributör för mätutrustning till den tyska industrin samt myndigheter.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.