Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-03-19

Absolent Group: Absolent utökar verksamheten med försäljningskontor i Norge

ABSOLENT UTÖKAR VERKSAMHETEN MED FÖRSÄLJNINGSKONTOR I NORGE

Absolent AB, dotterbolag till Absolent Group AB, har beslutat att öppna en filial i Kongsberg, Norge. Beslutet har tagits för att tillgodose den ökande efterfrågan vi ser från norska marknaden och komma närmare både existerande och nya kunder.

"Norge är ett land med oerhört stark industriell tradition och vi ser en enorm potential på marknaden, inte minst i den alltid lika spännande offshore-industrin", säger Philip Landh, försäljningschef Norden

Filialen kommer att utgöra en viktig bas för försäljningen i Norge och vara utgångspunkt för alla säljaktiviteter som sker på den norska marknaden.

"Luftföroreningar är ett starkt fokusområde i Norge precis som i Sverige. I takt med ökad efterfrågan på välfungerande produkter har vi konstaterat att det är rätt tid att etablera en filial på marknaden", säger Philip Landh.

2019-03-19

Kontakt:
Axel Berntsson, CEO Absolent Group, +46 510 48 40 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Absolent Pressrelese 2019-03-19.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25492

Absolent Groups aktie handlas på Nasdaq First North. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Tel 08-463 83 00. E-mail: certifiedadviser@penser.se mailto:certifiedadviser@penser.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.