Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-10

DevPort vinner utvecklingsprojekt inom mobil-app-utveckling till Rosemount Tank Radar (del av Emersonkoncernen)

- Vi är mycket glada över att Rosemount Tank Radar ger oss förtroende att utveckla deras mobil-app för tankradarprodukter inom Emersonkoncernen. För DevPort är detta också ett viktigt projekt inom området digitala lösningar, säger Nils Malmros, VD för DevPort.
- I konkurrens valde vi DevPort som utvecklingspartner för vår mobil-app då DevPort kunde erbjuda ett effektivt projektupplägg och hög kompetens, säger Anders Skoglund, Director Supply Chain inom Rosemount Tank Radar.
 - Tidigare i år utsågs DevPort till en av få ramavtalsleverantörer till Rosemount Tank Radar och där vi nu utses till projektleverantör vilket är mycket glädjande, säger Nils Malmros.

För ytterligare information:

Nils Malmros, VD DevPort AB, tfn: 0736-208700 eller e-post: nils.malmros@devport.se
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 juni 2020 kl. 14:00 CET.

DevPort är ett svenskt teknikkonsultbolag och agerar som oberoende rådgivare och utvecklingspartner med kundens bästa för ögonen. DevPorts verksamhet kan delas in i tre huvudområden; Produktutveckling, Produktionsutveckling och Digitala lösningar. Huvudkunderna återfinns inom fordonsindustrin och övrig utvecklingsintensiv industri. DevPort har haft en tillväxt om ca 40-50% per år under de senaste åren och sysselsätter nästan 500 personer fördelat på egna anställda och underkonsulter. DevPort grundades 2008 och listades i december 2017 på NASDAQ First North Premier Growth Market. Huvudkontoret ligger i Göteborg med lokalkontor i Linköping, Södertälje och Stockholm.

Bolagets Certified Advisor är Avanza Bank med kontaktuppgifter - E-post: corp@avanza.seeller Telefon: 08-409 421 20.

För mer information, besök www.devport.se.

Författare DevPort

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.