Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-12

HiQ International: Magnus Gudéhn blir interims-vd för HiQ:s dotterbolag i Skåne

Magnus Gudéhn flyttar ner till Malmö och tar över efter HiQ Skånes tidigare vd Anna Kleine som valt att sluta på HiQ, vilket tidigare kommunicerats. 

- Jag är grymt motiverad till att fortsätta leda den fantastiska utveckling vi har i Öresund. Med ett fantastiskt team, en mängd modiga kunder och en spännande marknad att jobba med kommer vi fortsätta den fina utvecklingen i regionen, säger Magnus Gudéhn.

HiQ har sedan mer än 15 år på ett framgångsrikt sätt byggt upp en verksamhet i Öresund med huvudlokalisering i Malmö. Verksamheten har gått från att vara inriktad mot telekomindustrin i Lund till att spänna över hela HiQs tjänsteerbjudande inom tech, IT, integration och digitala tjänster med stora internationella företag som kunder. 

- Jag är oerhört stolt över hela vårt team i Skåne. Tillsammans har vi byggt Öresunds bästa team av ingenjörer, utvecklare, strateger och kreatörer. Med ny ledning och tillsammans med våra framåtriktade kunder kommer vi fortsätta att använda teknikutvecklingen till att bygga en enklare, bättre, mer hållbar och roligare värld, säger Lars Stugemo.

 

För mer information, kontakta gärna: 

Erik Ridman, kommunikationschef HiQ, tfn: 070-420 00 01, e-post: erik.ridman@hiq.se

Författare HiQ International

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.