Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-02

Humana AB: Humana förvärvar Enigheten Personlig assistans AB

Humana förvärvar assistansföretaget Enigheten Personlig assistans AB. Förvärvet stärker Humanas position och möjligheter inom personlig assistans i Dalarna. 

Enigheten Personlig assistans grundades 2005 och har sitt säte i Borlänge. Helårsintäkterna uppgår till cirka 50 miljoner kronor och bolaget har cirka 150 anställda. 
- Vi vill fortsätta att utveckla vårt erbjudande och Enigheten Personlig assistans är ett kvalitetsföretag, som delar våra värderingar och passar väl in i Humana. Vi är därför mycket glada att välkomna Enigheten Personlig assistans kunder och medarbetare och ser fram emot att tillsammans ta vara på de möjligheter och synergier som uppstår genom detta förvärv, säger Andreas Westlund, chef för affärsområdet Personlig assistans på Humana.    
- Att bli en del av Humana är en trygghet för såväl kunder som medarbetare. Vi ser fram emot att kunna få det stöd vi behöver för att utveckla verksamheten framåt i Humanas regi, säger Malin Ohlson, vd och ägare, Enigheten Personlig assistans AB.  
Humana har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i Enigheten Personlig assistans AB. I och med överlåtelsen, som sker med omedelbar verkan, ingår verksamheten i Humanas affärsområde Personlig assistans. 
För mer information, vänligen kontakta: 
Andreas Westlund, affärsområdeschef Personlig assistans 
070 712 30 20, andreas.westlund@humana.se  
Patrik Silverudd, presschef 
0766 112 111, patrik.silverudd@humana.se   

Författare Cision