Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-05-09

MediRätt: MediRätt byter namn till iZafe Group AB - aktietickern ändras till IZAFE B

MEDIRÄTT BYTER NAMN TILL IZAFE GROUP AB - AKTIETICKERN ÄNDRAS TILL IZAFE B

MediRätt genomgår ett namnbyte till iZafe Group AB. Fredagen den 10 maj träder namnbytet i kraft på handelsplattformar. I samband med detta byter aktietickern namn från MEDR B till IZAFE B.

"Med ett och samma varumärke blir vårt erbjudande tydligare för kunder, anställda, investerare, börsen och myndigheter. Att namnbytet nu träder i kraft för aktien påverkar inget rent praktiskt för våra befintliga investerare, men gör att vår kommunikation och försäljning blir effektivare då vi samlar hela vår produkt- och tjänsteportfölj under ett och samma tak", säger Anders Segerström, VD för iZafe Group.

Aktiens ISIN-kod är oförändrad och fortsätter vara SE0003656834.

Börspliktig information från iZafe Group AB kommer även tillsvidare att publiceras på MediRätts hemsida www.mediratt.com http://www.mediratt.com . Eventuellt byte av hemsideadress kommer att kommuniceras med marknaden så snart det sker.

Stockholm 2019-05-09

För frågor hänvisas till VD Anders Segerström:
anders.segerstrom@izafe.se mailto:anders.segerstrom@izafe.se

iZafe Group AB (publ)

c/o iZafe AB
Grev Turegatan 11 A
114 46 Stockholm

info@izafe.se mailto:info@izafe.se
08-21 11 21

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2019-05-09.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=26095

Om iZafe Group AB (publ)
iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: certifiedadviser@penser.se mailto:certifiedadviser@penser.se . Ytterligare information finns på www.mediratt.com http://www.mediratt.com

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.