Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-03-18

Rentunder: Rentunder avslutar mentoravtal

RENTUNDER AVSLUTAR MENTORAVTAL

Rentunder Holding AB avslutar mentoravtal med Aqurat när 2 år har gått sedan listning på NGM Nordic MTF som en kostnadsbesparande åtgärd. Sista dag för mentoravtalet är 3 maj 2019.

Rentunder Holding AB avslutar mentoravtal med Aqurat den 3 maj 2019. I enlighet med NGMs regler behöver bolaget ha mentor under dess 2 första år på NGM Nordic MTF. Rentunder har valt att avsluta mentoravtalet efter dessa 2 år upphör som en kostnadsbesparande åtgärd.

Bolagets VD lämnar följande kommentar

Rentunder är mycket nöjda över det arbete Aqurat har gjort, både som mentor och med arbete kring den nyemission bolaget gjorde 2018. Ett speciellt tack till Carl Norén som alltid gett snabb och relevant rådgivning vid behov och även i förebyggande syfte. Vi avser fortsätta hålla god kontakt med Aqurat och hoppas samarbeta mer med dem framöver när lämpligt tillfälle uppstår.

18 mars 2019

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD
mikael@driveinboatwash.com mailto:mikael@driveinboatwash.com
+46 (0)70 486 3839

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Rentunder Pressrelease 2019-03-18.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25487

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic MTF. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com http://www.driveinboatwash.com . Aqurat Fondkommission AB är bolagets Mentor.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 mars, 2019 kl. 10.15 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.