Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-17

Sotirios Papagiannopoulos till AIK Fotboll

- Det känns jättebra att få in en spelare av "Sottes" dignitet i truppen. Han är en spelskicklig, defensiv spelare som är mycket bra i duellspelet samt brytsäker och följsam, men han har även offensiva kvaliteter. Han är en mittback som i och med sin rutin och sina ledaregenskaper kommer att medföra ett lugn omkring sig på planen. Att han väljer nummer 4 med det numrets historia i AIK visar att han vet om vilket ansvar som det tröjnumret kommer att betyda på planen, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.
- När jag fick information om att AIK var intresserade så kände jag att det är läge. Jag vill hjälpa klubben i den situationen som man nu befinner sig i och vara med på resan framåt. AIK är mitt lag och Solna är mitt hem, säger Sotirios Papagiannopoulos.
29-årige Sotirios "Sotte" Papagiannopoulos, född den 5 september 1990 på Karolinska sjukhuset i Solna, inledde som nioåring sitt fotbollsspelande i moderklubben AIK. Han har under karriären även representerat FC Väsby United, Akropolis IF, Assyriska FF, PAOK, Östersunds FK och FC Köpenhamn. Sotirios Papagiannopoulos kommer att spela i tröja nummer 4 i AIK.
För en längre faktapresentation av Sotirios Papagiannopoulos, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.
För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 - 431 12 02
E-post: henrik.jurelius@aikfotboll.se

Författare AIK Fotboll

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.