Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-13

WicketGaming: VD-intervju med Aktiespararna

Wicket Gaming AB:s ("Wicket Gaming" eller "Bolaget") vd Eric De Basso deltog på Aktiespararnas livesända event "Aktiedagen".

Aktiespararna anordnade igår den 12 september Aktiedagen Stockholm där Wicket Gamings vd Eric De Basso presenterade bolaget och intervjuades. Eric gick närmare in på nuläget, bolagets nya struktur efter förvärvet av Wegesrand, utvecklingen av spelet Cricket Manager Pro och det nya fokusmområdet Ed-tech.

Presentationen och intervjun i sin helhet går att hitta på följande länk: https://youtu.be/PsPeMaQKvg0

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB

E-post: eric@wicketgaming.com 

Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

Författare Cision