Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-06-12

Wifog: Wifog lanserar ny app med nya leverantörer av rörligt annonsmaterial

WIFOG LANSERAR NY APP MED NYA LEVERANTÖRER AV RÖRLIGT ANNONSMATERIAL

Som kommunicerats i senaste kvartalsrapporten har bolagets intäkter under första kvartalet påverkats negativt p.g.a. för högt beroende av enskilda leverantörer av rörligt annonsmaterial. Detta har resulterat i att bolagets styrelse och ledning intensifierat arbetet med att trygga tillgången till annonsmaterial. Detta har resulterat i att vi under maj månad ingått avtal med ett antal globala aktörer där bl.a. Facebook och Google ingår och därigenom har bolaget säkerställt nästintill obegränsat annonsmaterial. Genom att implementera ny teknik i våra appar möjliggör vi nu inflöde av annonser från fler aktörer samtidigt där det tidigare endast var möjligt att arbeta med en annonsleverantör. Det kommer att ta tid att optimera de nya intäktsströmmarna, men vi ser redan nu klart ökad trafik till våra appar efter lanseringen. Samarbeten som dessa kommer att säkerställa tillflödet av nya annonsörer även framåt, vilket är en nyckelfaktor för Wifogs fortsatta tillväxt.

Stockholm 2019-06-12

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Litborn, Tf. VD Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com mailto:ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com http://investor.wifog.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2019-06-12.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=26425

Kort information om Wifog Holding AB (publ):
Wifog är en lojalitetsaktör som ger sina medlemmar möjligheten att genom aktivitet och aktiva val ta del av sitt konsumentvärde genom Wifogs poängsystem. Bolaget utvecklar hela tiden möjligheterna för medlemmarna att samla poäng och även möjligheter att använda dem. Plattformen är uppbyggd så relevanta nyckeltal kan drivas genom en incitamentsmodell i poängsystemet. Nyckeln i Wifogs plattform är att aggregera så stor användarbas som möjligt för att transformera marknadskraften i användarbasen och konvertera detta till konsumentvärde för användarna. Wifog skapar direkta och synliga värden för konsumenter och värden för företag och organisationer genom ökat kundengagemang, aktivitet och lojalitet.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, ca@mangold.se mailto:ca@mangold.se , www.mangold.se http://www.mangold.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.