Du är här

2018-05-14

Xavitech: Xavitech får ny större order

XAVITECH FÅR NY STÖRRE ORDER

Xavitech tar hem ännu en order värd drygt 500.000 kronor

Det är den andra ordern i år av denna storlek från en kund som tillverkar syrgassensorer för övervakning av kretskortstillverkning, den första ordern offentliggjordes i ett pressmeddelande 2018-01-05.
- Det är mycket glädjande att få en order till av denna storlek från den här kunden i år som fortsätter att öka jämfört med tidigare år, säger VD Henrik Sjöström.

Härnösand, maj 14 2018

För mer information kontakta:

Henrik Sjöström, VD
070 639 54 78
henrik.sjostrom@xavitech.com mailto:henrik.sjostrom@xavitech.com

Denna information är sådan information som Xavitech AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 maj 2018

Hemsida: www.xavitech.com http://www.xavitech.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Xavitech Pressrelease 2018-05-14.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23148

Kort om Xavitech

Xavitech som är listat på NGM Nordic MTF har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Med ett patenterat inbyggt, optiskt styrsystem och intelligent mjukvara erhålls marknadsledande livslängd och unika möjligheter till miniatyrisering och kostnadsrationalisering. Xavitech erbjuder pumpar, utvecklingstjänster och licensiering av teknologi. Genom att paketera kundanpassade funktionslösningar i den inbyggda mjukvaran i pumpen erhåller kunderna unika fördelar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.