Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-07

ZignSec expanderar inom Benelux med stöd för IDIN

ZignSec fortsätter att stärka sitt serviceutbud och sin geografiska närvaro genom att expandera till Holland och addera fullt stöd för IDIN, den lokala motsvarigheten till svenska BankID, till företagets digitala ID-verifieringsutbud. Den nuvarande lösningen ersätter den tidigare tillfälliga metoden via en tredje part.

Utöver den lokala etableringen och full-service-erbjudandet till alla framtida kunder i Benelux-regionen, innebär också detta att även ZignSecs befintliga kunder med behov av eID i Holland kan dra väsentlig nytta av detta tjänstetillskott via sin befintliga integration utan någon omdirigering. Den nya lösningen erbjuder ett fullt konfigurerbart arbetsflöde gentemot kunden.

Detta innebär också att ZignSecs nuvarande iGaming-kunder har en metod att verifiera sina användare i enlighet med den nya holländska Distansspellagen (Wet Kansspelen op afstand, Koa) som träder i kraft den 1 januari 2021. Även kunder inom andra industrier drar nytta av den adderade funktionaliteten.

Kommentar från Timm Schneider, VD för ZignSec:
”Vi vet att användarupplevelsen är nyckeln till framgång för våra kunder och jag tror att vi nu har ett riktigt starkt erbjudande för alla våra befintliga iGaming-kunder såväl som våra kunder inom andra industrier. Det är inte bara möjligt att addera IDIN utan ytterligare integration, utan det kan nu genomföras helt i kundens webbdesign.”

För mer information, vänligen kontakta:

Timm Schneider, VD Tel: +46 8 121 541 39 timm.schneider@zignsec.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande Tel: +46 76 221 30 75 alexander.albedj@zignsec.com

Om ZignSec AB

ZignSec är ett RegTech-bolag som utvecklar och driver en teknisk plattform som samlar olika typer av ID-verifieringsmetoder på ett ställe. Metoderna används av företag för att på ett säkert och snabbt sätt identifiera onlinekunder i realtid. Bolagets kunder återfinns inom ett flertal branscher där identifiering är viktigt, med störst koncentration inom finansiella tjänster och iGaming.

Om IDIN

IDIN är en tjänst som erbjuds av holländska banker som tillåter konsumenter att använda sina banks säkra och pålitliga inloggningsmetoder för att utföra följande åtgärder på webbplatser för andra organisationer: identifiera, logga in och bekräfta ålder.

Nasdaq First North (ZIGN)

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

Bifogade filer


ZignSec expanderar inom Benelux med stöd för IDIN

Författare ZignSec

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.