Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Tradingresa till sagolika Azorerna

Tycker du att sommaren kommer för sent till vårt avlånga land? Då kan det vara en bra idé att följa med på Aktiespararnas tradingresa till sagolikt vackra Azorerna i slutet av maj. Resan är en vecka lång och innehåller en tradingkurs med börsproffsen Peter Nilsson och Johan Hellström. Det finns också utrymme för sol, bad och utflykter i den fantastiska naturen.

Azorerna är en mycket vacker och frodig ögrupp ute i Atlanten och Europas västligaste utpost. Huvudön heter São Miguel och till den och dess huvudstad Ponta Delgada går utbildningsresan. Resan är en vecka lång och boendet är förlagt till fyrstjärniga Hotel Royal Garden, som är ett modernt och fräscht hotell beläget på gångavstånd från Ponta Delgadas centrum.

 

São Miguel erbjuder en skattkammare av sevärdheter, upplevelser och utflyktsmål. Till de mest kända sevärdheterna hör Tvillingsjöarna, Eldsjön och vulkankratern Furnas, som visar att ön fortfarande har vulkanisk aktivitet. Dessutom kan du bada i ett varmt vattenfall på ön. Vill du hellre vara på havet kommer du troligtvis att se både valar och delfiner.

 

Temperaturen på São Miguel brukar i juni vara 20-25 grader, vilket medför att förutsättningarna för sol och bad under resan bör vara goda. Som grädde på moset avnjuter du resan i trevligt och aktieintresserat sällskap.

 

Det blir fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter.

wysiwyg_image

Tradingkurs med fokus på programmering och strategiutveckling - Det här är kursen för dig som vill ta nästa steg i din trading. Börsproffsen Peter Nilsson och Johan Hellström kommer att lära dig sina grundläggande strategier och hur du programmerar dem i Hitta kursvinnare. Målet med kursen är att du efter genomförd kurs själv skall kunna skapa egna strategier och indikatorer samt också att backtesta dessa. Lärarna har skrivit ett flertal böcker om trading och har under flera års tid undervisat på Aktiespararnas populära tradingkurser. Inga särskilda förkunskaper i programmering behövs. Alla deltagare erhåller E2:s uppdaterade kodbas 2019 med tillhörande strategier.

Kursen hålls mellan 9-13 och 16-18.30 på onsdag, torsdag, lördag och söndag. Fredag och måndag är lediga dagar.

Resan

Direktflyg från och till Kastrup. Från och till Arlanda är det en kort mellanlandning i Lissabon. Planen lyfter på morgonen tisdagen den 28 maj och landar vid lunchtid i Ponta Delgada. Hemkomst sker på kvällen tisdagen den 4 juni.

Hotellet

wysiwyg_image

Hotel Royal Garden är ett modernt fyrstjärnigt fullservicehotell med fina semesterfaciliteter beläget på gångavstånd från Ponta Delgadas centrum. Omgivet av grönska och med utsikt upp mot bergen ligger hotellets poolområde. Förutsättningarna för bad och välbefinnande kompletteras med en vacker hälsoavdelning med inomhusbassäng, jacuzzi, gym, bastu, turkiskt bad samt möjligheter till massage. Det finns även två tennisbanor.
 

På Hotel Royal Garden finns såväl trevlig bar som fin restaurang och från hotellets rymliga receptionslobby är det endast några hundra meter in till Ponta Delgadas centrum med ett stort utbud av restauranger, affärer och sevärdheter.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.