Du är här

Börskväll i Stockholm

  wysiwyg_image

  OBS! Börskvällen är fullbokad.

  Välkommen till Aktiespararnas Börskväll!

  Vi har bjudit in många synnerligen intressanta personer. Kom och lyssna på:

  Christer Gardell och hans aktivistfond Cevian har dominerat rubrikerna de senaste månaderna. Hör honom i ett samtal om varför han sålde Volvo-aktierna till Kina, vad han tror om sin satsning i Ericsson. varför han blir storägare i Autoliv och hur långt tålamod han har med ABB.

  Ann Grevelius, Senior Advisor på GP Bullhound och tidigare chef för den svenska och nordiska aktieförvaltningen på SEB, hjälper oss navigera på en alltmer turbulent aktiemarknad. Hur går börsen 2018? Och när är det dags att göra sig likvid?

  Magnus Brännström, vd på Oriflame, tar nu stora steg in i digitaliserad försäljning. Trots en armé på över 3 miljoner konsulenter över hela världen satsar Oriflame nu på makeup-appar, big data och sociala medier. Men knäckfrågan är som alltid; hur mår försäljningen i Ryssland?

  Per Avander, vd på Bilia, kan se tillbaka på ett rekordår för bilförsäljningen. Men vad händer nu med osäkerhet kring miljözoner, dieselbilar och nya skatteregler för bilar? Och håller Bilias satsning på service i en tid när bilarna behöver allt mindre underhåll?

  Claes Magnus Åkesson, CFO på bostadsutvecklaren JM, verkar gå mot strömmen. När andra bolag frossat i markköp och nu måste slumpa bort bostäder och fastigheter, så har JM hållit igen. Ändå har aktien åkt rätt ner i källaren. När det dags att ta hissen upp?

  Maria Strömme är en av landets mest uppmärksammade forskare med specialiteten nanoteknologi. För några år sedan grundade hon forskningsbolaget Disruptive Materials. Hör hur nanoteknik kan påverka din vardag genom att bota cancer och rädda miljön.

  Isabelle Ducellier berättar om sitt viktigaste jobb någonsin; som generalsekreterare på Barncancerfonden.

  Aktiespararnas vd Joacim Olsson hälsar välkommen och Henrik Frenkel är moderator.

  Programmet börjar kl 18.00 och är slut cirka 21.10. Halvvägs in i programmet är det en kortare paus och då finns möjlighet att köpa enklare förtäring. Börskvällen genomförs på Hotell Rival på Mariatorget 3, i Stockholm. Närmaste T-banestation är Mariatorget. 

  Börskvällen är gratis, men din anmälan är bindande. Det innebär att om du får förhinder, så måste du avanmäla dig via länken till höger.

  Anmäl dig via formuläret uppe till höger. Antalet platser är begränsat. Vill du anmäla fler personer kan du göra det genom att klicka på länken "Lägg till gäst" i formuläret.

  Frågor om Aktiespararnas Börskväll besvaras av: 

   

  Henriette Lindholm, Aktiespararna
  E-post: henriette.lindholm@aktiespararna.se

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.