Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Betalt samarbete
Publicerat: 2019-09-11

Börstips och tennis i toppklass

Välkommen till Investerardagen, ett annorlunda och spännande event! Under en "vanlig höstmåndag" bjuder vi på heta aktietips, marknadsanalyser, spännande bolag och tennis i toppklass. Allt serveras i Kungliga Tennishallen i Stockholm och kostar dig som besökare inte en endaste krona.

Nordeas chefekonom Annika Winsth inleder Investerardagen med att guida oss igenom den aktuella makrobilden. Hur ser exempelvis förutsättningarna ut för fortsatt låga räntor och hur kommer kronan att utvecklas framöver? Aktiespararnas Peter Malmqvist ger sin syn på börsen och presenterar ett antal köpvärda aktier, och Aktie- och sparexperten Ola Lauritzson föreläser utifrån sin bok "Aktier - 3 steg till ekonomiskt oberoende" och visar hur hans aktieportfölj ser ut. Under kvällen kan du sedan köpa Olas bok till specialpris och även få den signerad. 

Anmäl dig via länken här.

Det blir också bolagspresentationer från Raketech, Quartiers PropertiesKameo, Simris AlgCalmark och Carl Data Solutions. Företagen pratar om sin verksamhet och frågas sedan ut av Investerardagens moderator David Flatbacke Karlsson.

Efter presentationerna bjuds samtliga deltagare på högklassig tennis i samband med att årets upplaga av Stockholm Open drar igång. Matcherna snackas upp av tidigare tennisproffset Simon Aspelin.

Programmet börjar kl 13.00 och slutar vid 21-tiden, när tennisen är slut. De medverkande bolagen bjuder på eftermiddagsfika och en wrap till kvällsmat, och Aktiespararna bjuder på tennis, som börjar 18.30. Investerardagen hålls i Kungliga Tennishallen i Stockholm. Närmaste T-banestation är Gärdet. 

Eventet är gratis, men din anmälan är bindande.

Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig via länken här.

Betalt samarbete
Publicerat: 2019-09-11

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.