Du är här

Nybörjarkurs i aktier och fonder – medlemslåst
På kursen kommer vi att presentera allt du behöver veta för att själv komma igång med ett lönsamt aktie- och fondsparande. (MEDLEMSLÅST)
Aktiespararnas inspirationsföreläsning
Behöver du eller någon du känner inspiration för att komma igång med ett lönsamt sparande i aktier eller fonder? Då har du hittat rätt. Aktiespararnas inspirationsföreläsning är öppen för alla. Till samma utbildningsserie hör webbkurserna Aktie-och fondskolan, Pensionsskolan och Hitta kursvinnare-skolan, som du hittar här intill.
Aktie-och fondskolan - medlemslåst
Här lär du dig att spara på ett smart och effektivt sätt i aktier och fonder. Aktiespararnas Gyllene regler gås igenom, liksom hur viktigt det är med riskspridning. Utbildningen är tillgänglig för Aktiespararnas medlemmar.
Pensionsskolan - medlemslåst
Här är utbildningen som troligtvis gör så att du är miljonär när du blir pensionär. Tiden är spararens bästa vän och i kombination med ett smart sparande kan resultatet bli fantastiskt för alla. Titta själv...
Hitta kursvinnare-skolan
Hitta kursvinnare är Aktiespararnas fantastiska analysverktyg för att komma fram till vilka aktier man ska investera i. Programmet har hundratals funktioner och i denna introduktionskurs visas de viktigaste. En ny värld kommer att öppna sig för de flesta som tar del av kursen.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.