Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2015-05-08

Ett medlemskap som lönar sig

wysiwyg_image

Aktiespararna hjälper dig till tryggare beslut.

All statistik visar att ett långsiktigt aktiesparande ger den bästa avkastningen på ditt sparande. För många handlar det om att få en dräglig pension, att få möjlighet att köpa ett hus eller att skaffa sig ett ekonomiskt oberoende.

 

Aktiespararna har en mängd hjälpmedel som guidar dig på vägen. Både för att våga komma igång för dig som är nybörjare, eller att gräva ned sig i djupet för dig som redan är aktiv sparare. 

 

Som världens största aktiespararorganisation med cirka 70 000 medlemmar är vi också en inflytelserik och helt oberoende röst som hjälper aktie- och fondspararen till en bättre situation gentemot både företag och myndigheter.

 

Vi är din starka och orädda röst på fler än 500 bolagsstämmor varje år. Med över 900 evenemang årligen får du även nyckeln till framgångsrika investeringar samt utvidgar ditt eget nätverk.

 

Dessutom erbjuder vi en mängd medlemsförmåner, varav tidningen Aktiespararen – Nordens största aktie- och fondmagasin – är en av de mest uppskattade. Varje nummer ger dig analyser, intervjuer, reportage, rådgivning och mycket mer från en av Sveriges mest kompetenta ekonomiredaktioner.

 

Som medlem kan du dessutom helt kostnadsfritt vända dig till våra jurister och få hjälp med allt som rör aktierelaterade problem.

 

Klicka här för att bli medlem redan i dag!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.