Du är här

Utbildningsresa till Gran Canaria

wysiwyg_image

För att lysa upp i det kompakta januarimörkret ordnar Aktiespararna en utbildningsresa i slutet av månaden till det omåttligt populära spahotellet Gloria Palace. Resan är en vecka lång och innehåller två parallella kurser; en grundkurs i aktiekunskap och en tradingkurs med börsproffsen Peter Nilsson och Johan Hellström. Vill du uppleva sol och sommarvärme mitt i vintern? Vill du dessutom gå en berikande kurs och träffa trevliga och aktieintresserade människor, ja, då har du verkligen hittat rätt resa. Varmt välkommen att följa med!

Resan innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter. Kurserna hålls parallellt, vilket medför att samtliga resenärer är lediga samtidigt, oavsett vilken kurs man följer.

Grundkurs i aktiekunskap - På den här kursen får du den kunskap som krävs för att du ska komma igång med ett långsiktigt och lönsamt sparande i aktier och fonder. Inga särskilda förkunskaper krävs och kursen vänder sig till dig som vill eller redan har börjat spara i enskilda aktier eller fonder.

wysiwyg_image

Tradingkurs med fokus på programmering och strategiutveckling - Det här är kursen för dig som vill ta nästa steg i din trading. Börsproffsen Peter Nilsson och Johan Hellström kommer att lära dig sina grundläggande strategier och hur du programmerar dem i Hitta kursvinnare. Målet med kursen är att du efter genomförd kurs själv skall kunna skapa egna strategier och indikatorer samt också att backtesta dessa. Lärarna har skrivit ett flertal böcker om trading och har under flera års tid undervisat på Aktiespararnas populära tradingkurser. Inga särskilda förkunskaper i programmering behövs.

Båda kurserna hålls mellan 9-13 och 16-18.30 på söndag, måndag, onsdag och torsdag. Tisdag och fredag är lediga dagar.

Resan

Direktflyg från Arlanda, Landvetter eller Kastrup. Planen lyfter på morgonen lördagen den 20 januari och landar vid lunchtid på Gran Canaria. Hemkomst sker på kvällen lördagen den 27 januari.

Hotellet

wysiwyg_image

Hotel Gloria Palace erbjuder en underbar semestermiljö. Här kombineras ett bra boende med ett ytterst inbjudande poolområde i en söderhavsinspirerad hotellpark. Hotellet har uppvärmd bassäng, gott om solsängar och parasoller, trivsam poolbar och snackbar. I hotellets sport- och hälsoanläggning finns tennisbana, squashbana, gym, bastu, möjlighet till massage m.m. I barsalongen är det hög stämning varje kväll med dans, underhållning och uppträdanden.

Vägg i vägg med hotellet ligger Europas största thalassoterapicentrum med sin jättelika "Get in Shape"-bassäng, välutrustade gym och utmärkta möjligheter till olika typer av hälsokurer och skönhetsbehandlingar.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.