Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Utbildningsresa till Kanarieöarna

  wysiwyg_image

   

  Hur kul är Sverige i slutet av november? För att muntra upp det hela ordnar Aktiespararna en utbildningsresa till den soliga kanarieön Fuerteventura och läraruppställningen håller högsta klass. Omåttligt populäre Tobbe Rosén håller en tradingkurs och välkände Anders Haskel håller en kurs med det kittlande namnet "Bli grymt rik med fundamental analys". Varmt välkommen att följa med på en lärorik vecka!

  Resan innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch) och två lediga dagar för egna aktiviteter. Kurserna hålls parallellt, vilket medför att samtliga resenärer är lediga samtidigt, oavsett vilken kurs man följer.

  wysiwyg_image

  Bli grymt rik med fundamental analys - På den här kursen lär Anders Haskel dig hur du lyckas på börsen genom att göra fundamentala aktiesanalyser. Bland kurinnehållet märks olika sätt att värdera bolag, de mest intressanta nyckeltalen, branschanalyser och årsredovisningar. Inga särskilda förkunskaper krävs, men det är bra om du vet hur man köper och säljer aktier.

  Här kan du läsa mer om kursen med Anders Haskel
   

  wysiwyg_image

  Tradingkurs med Tobbe Rosén - Det här är kursen för dig som vill bli duktig på trading. Tobbe kommer att visa flera av sina bästa strategier och vad du bör tänka på för att lyckas med kortsiktig aktiehandel. Det blir också en hel del Hitta kursvinnare och Ichimoku. Kursen passar dig som vill lära dig mycket om trading. Tempot är högt och innehållet omfattande.

  Här kan du läsa mer om tradingkursen med Tobbe Rosén

   

  Båda kurserna hålls mellan 9-13 och 16-18.30 på tisdag, onsdag, fredag och lördag. Torsdag och söndag är lediga dagar.

  Resan

   

  Direktflyg från Arlanda, Landvetter eller Kastrup. Planen lyfter på morgonen/förmiddagen måndagen den 25 november. Hemkomst sker på kvällen måndagen den 2 december.

  wysiwyg_image

  Hotellet

   

  Kurserna hålls på det fyrstjärniga hotellet Occidental Jandía Mar, där vi också bor under utbildningsveckan. På den lilla höjden framför den vidsträckta Jandíastranden erbjuder den välrenommerade hotellkedjan Occidental en semestermiljö av bästa märke. Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde med flera bassänger och trivsam solterrass.

   

  Cirka 900 meter från hotellet breder den storslagna Jandíastranden ut sig. Till och från stranden tar du dig bekvämt med hotellets gratisbuss som går flera gånger om dagen. Jandía Mars fina ”Fitness & Spa” är ett utsökt hälsocentrum med vacker uppvärmd inomhuspool, jacuzzi och bastu.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.