Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Den lokala verksamheten

Lokalavdelningen Aktiespararna Norrtälje bildades 1987 och har  idag  ca 300 medlemmar och vår mål är att vi ska öka varje år. 

Vi anordnar Aktie- och Fondkvällar där vi bjuder in börsnoterade aktiebolag och fondinstitut som föredragshållare ,vi brukar även anordna resor, ett återkommande inslag har varit en resa med Eckerölinjen varje höst. 

Från våren 2017 anordnar vi även aktiecafé första måndagen i månaden i ABF´s lokaler i Folkets Hus Norrtälje, detta sker i studiecirkelform.

Vårt mål 2019  är att starta utbildningar i Aktiekunskap, detta kommer att vara kostnadsfritt för medlemmar.

Unga Aktiesparare (U.A) har ingen egen  lokalavdelning i Norrtälje, men Unga Aktiesoparare är alltid välkomna till våra föreläsningar och caféerår förhoppning är att  antalet ska växa och att vi åter får en lokalavdelning i Norrtälje.

Som medlem har du möjlighet att besöka andra lokalavdelningar och centrala evenemang i hela Sverige.

 

Sveriges Aktiesparares Riksförbund – Aktiespararna – är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och aktierelaterade värdepapper.

Aktiespararna bildades den 5 februari 1966 och har under åren utvecklats från ett 100-tal medlemmar vid starten till närmare 68 000 .

Verksamheten började i blygsam skala och baserades på frivilliga insatser. I dag bedriver förbundet verksamhet över hela landet.

1972 bildades förbundets första lokalavdelning. Antalet avdelningar är nu 144 och drivs genom ideella insatser från medlemmarnas sida.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.