Du är här

Den lokala verksamheten

Södertälje är en mötesplats och knutpunkt med gamla anor. Södertälje har genom seklerna formats av sitt läge i det undersköna sörmländska kulturlandskapet mellan Mälaren och Östersjön. Två Europavägar, två stambanor samt Svealandsbanan passerar staden och Södertälje kanal och hamn gör sjöfarten intensiv.
 

 

Det strategiska läget har medfört en snabb utveckling från en tidigare genuin industristad till en stad med många olika företag i varierande branscher.
Staden präglas till viss del av Scania med sin världsomspännande lastbilsproduktion samt av AstraZeneca, som fortlöpande förstärker sin ställning som en av de främsta läkemedelstillverkarna i världen.
 

 

Sveriges Aktiesparares Riksförbund - Aktiespararna - är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och andra aktierelaterade värdepapper. Aktiespararna bildades den 5 februari 1966 och har under åren utvecklats från ett 100-tal medlemmar vid starten till över 67 000 hösten 2016.

 

Lokalavdelningen i Södertälje med omnejd bildades 1978 och har som mål att tillgodose medlemmarnas önskemål om intressanta aktieträffar med aktuella företag. 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.