Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Stockholm Östermalm/Djurgården

Välkommen till Aktiespararna Stockholm Östermalm/Djurgården!

wysiwyg_image

Vi är en av Aktiespararnas större lokalavdelningar. Fokus i vår verksamhet följer två spår. Dels har vi kvällsprogram då vi bjuder in börsnoterade bolag, stora som små, de framgångsrika och de nya på frammarsch, dels bjuder vi in representanter från näringslivet, personer med tyngd och makt, som påverkar  finansmarknaden och det svenska samhället.Vi har välkomnat finansgurun Björn Wahlroos, Ericssons ordförande Ronnie Leten och företagsbyggaren Larry Leksell till oss. Får se, vem det blir 2021?

 

Ett av målen i vår verksamhet är att bidra till bättre beslut vid aktieköp. Att personligen träffa börsföretaget och kunna ställa direkta frågor ger en bra bild, om just det företaget är värt din investering. Ibland bjuder vi in aktiemäklare som ger tips, analytiker och forskare. Allt för att öka våra medlemmars intresse och kunskap.

 

Du känner väl till att det inte spelar någon roll vilken lokalavdelning du tillhör – som medlem i Aktiespararna är du alltid välkommen till träffarna, oftast utan kostnad.

 

Har du synpunkter eller önskemål om t ex utbildning, företag du vill träffa eller annat relaterat till aktie-och fondmarknaden – ta kontakt med någon av oss i ledningsgruppen. Välkommen också om du önskar ta en mer aktiv roll i vår avdelning. Kontaktuppgifterna hittar du till höger.
 

 

Välkommen att delta i våra aktiviteter och ta gärna kontakt med oss i ledningsgruppen. Dina synpunkter är viktiga.

 

Maria De Geer 
ordförande
Aktiespararna Östermalm/Djurgården

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.