Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-12-08

AdCityMedia: AdCityMedia erhåller order om 1,6 MSEK

ADCITYMEDIA ERHÅLLER ORDER OM 1,6 MSEK

A City Media AB ("AdCityMedia" eller "Bolaget") erhåller en order från svenskt konsumentbolag med multinationell verksamhet om drygt 1,6 MSEK beträffande produktion och montage av vepor. Ordern består av vepor på konsumentbolagets egna fastigheter som ett komplement till övriga mediaplanen 2017.

AdCityMedia har i sin informationspolicy fastslagit att ordrar över 1,5 MSEK pressmeddelas. Bolaget tar dagligen affärer under 1,5 MSEK vilka då ej pressmeddelas.

Stockholm 2016-12-08

För mer information:
Anders Axelsson, VD
anders.a@adcitymedia.com mailto:anders.a@adcitymedia.com
+46 8 535 28001

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
AdCityMedia Pressrelease 2016-12-08.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19135

Denna information är sådan information som A City Media AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 december 2016 kl 16.00 CET.

Kort om Bolaget:
AdCityMedia är verksamt inom marknaden för utomhusreklam och är idag ledande i Sverige inom segmentet digital storformatsreklam i utomhusmiljö. Bolaget har sedan 2015 tredubblat det säljbara mediautrymmet avseende digitala mediaytor i citymiljö samt med erfarenhet från sina 16 år utökat med ytterligare ett affärsområde "Creative".
Creative hjälper företag att synas och värdera sina egna mediamöjligheter såväl på fasad som i butik. Under affärsområdet "creative" har bolaget två huvudinriktningar "digital signage" (digitala skärmar i butiksmiljö) och "production" (analog storformatsreklam på fasad och i butik). Framtiden är digital och i nuläget har bolaget ca 1 500 egna mediaytor och över 3 000 digitala skärmar som bolaget driver avseende innehåll och support åt externa kunder.
Marknaden för utomhus växer och övergången från analogt till digital sker i mycket snabb takt. AdCityMedia är innovativa och har tekniken som gör att bolaget ligger i framkant vilket ger bolaget goda förutsättningar att ta tillvara marknadens tillväxt.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.adcitymedia.com http://www.adcitymedia.com . AdCityMedias aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North.
Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.