Du är här

2017-09-07

Är du ung, hungrig och talangfull? Då har vi jobbet för dig!

wysiwyg_image

 

Är du vår VD:s högra hand?

Aktiespararna söker nu en initiativrik, noggrann, stresstålig och arbetsvillig VD-assistent/trainee med goda kommunikativa egenskaper. Du kommer att arbeta sida vid sida med vår VD Joacim Olsson och hjälpa honom i såväl stora som små projekt – och du kommer att få ta ett stort administrativt ansvar. Jobbet är perfekt för dig som är i början av din karriär och som vill lära dig mer om vad det innebär att vara vd för en organisation i förändring. Läs hela annonsen här!

 

Aktie- och fondintresserad jurist

Vill du vara med och stärka Aktiespararnas röst på finansmarknaden och arbeta med sparandefrågor. Vi bevakar och granskar både aktie- och fondmarknaden och där kommer du att vara pådrivande för att förbättra villkoren för spararna. Vi söker nu en driven jurist till vårt kansli i Stockholm. Läs hela annonsen här!

 

Fast journalistjobb - Nyhetschef med intresse för sparande och aktier

Gillar du att rapportera om människorna, siffrorna och dramatiken på finansmarknaderna? Kan du berätta om svårbegripliga ämnen på ett lättbegripligt sätt? Vill du vägleda och utbilda dina läsare?

Aktiespararna söker en nyhetschef med uppdrag att både utveckla tidningen Aktiespararen, sajten och våra digitala kanaler. Läs hela annonsen här!

 

 

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.