Du är här

2018-07-25

ASTG: Ulf Sundqvist lämnar uppdraget som tf. VD i ASTG

ULF SUNDQVIST LÄMNAR UPPDRAGET SOM TF. VD I ASTG

Styrelsen i ASTG AB (publ) och Ulf Sundqvist har kommit överens om att Ulf Sundqvist avslutar sitt uppdrag som tillförordnad VD inom ASTG AB.

Ulf Sundqvist har ägnat en stor del av sin tid som tf. VD till förhandlingar med ASTG:s Israeliska kund och kommer även i fortsättningen att finnas kvar i organisationen som resurs och rådgivare med avseende på kommersiella frågor, framförallt för Israelprojektet. Därmed avslutas Ulf Sundqvists uppdrag som tf. VD för ASTG AB (publ) från och med idag.

Styrelsen tackar Ulf Sundqvist för utomordentligt utfört arbete och ser fram emot gott samarbete i hans fortsatta uppdrag för ASTG AB (publ).

25 juli 2018

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Claes Lindqvist, Ordförande
Telefon: 070-593 43 78

Denna information är sådan som ASTG AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 juli 2018 kl. 07:45 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ASTG Pressrelease 2018-07-25.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23708

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.