Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-09-17

Börsveckan: ”Fyra köplägen”

wysiwyg_image

Balder är en av de aktier som får rådet köp. Ta rygg på Erik Selin utan att betala extra för privilegiet, skriver Börsveckan och tror att Balder är en bra sparaktie över tid i sektorn.

Däremot får Sagaxrådet avvakta. Den goda historiken och David Mindus goda renommé har drivit upp premien väl högt, skriver Börsveckan.

Teknikkonsulten Rejlershar tappat mycket mark de senaste åren och aktien har underpresterat. Om det sker en vändning av bolaget är potentialen hög, skriver Börsveckan och väljer att sätta ett spekulativt köpråd i facket högriskaktier.

Flexqubehar varit en lyckad notering på börsen med en aktiekurs som näst intill trefaldigats. Det har varit en välförtjänt uppvärdering men nu tror Börsveckan på en lugnare resa för aktien och sänker rådet från köp till avvakta.

Poolias sammangående under hösten skapar möjligheter för stora synergier och Börsveckan sätter rådet köp på aktien.

Köpråd för även Veteranpoolen, som växer starkt och har en affärsidé som ser ut att kunna passa in i den demografiska utvecklingen i samhället.

24sevenoffice aktiekurs har ökat med över 50 procent sedan Börsveckans köpråd i maj. Investerare prisar nu in en lönsamhet i linje med konkurrenten Fortnox på lite längre sikt och rådet sänks till avvakta.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.