Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-06

Bravida Holding AB: Bravida förvärvar VVS-trio i Nordjylland

Bravida gör just nu riktade satsningar för att växa på servicemarknaden. Som ett led i detta förvärvar Bravida nu tre företag inom service och installation i Nordjylland: Gjøl VVS A/S, Vesthimmerlands VVS A/S och Nielsen & Brostrøm A/S. Klaus Villefrance, regionchef i Bravida Danmarks division Nord, berättar:  

- Vi har under en längre tid velat stärka vår närvaro inom den attraktiva VVS-marknaden i Nordjylland. På grund av coronasituationen har vi avvaktat med förvärv en tid, men nu övertar vi äntligen tre välskötta verksamheter inom området. Det är med stor glädje jag välkomnar alla duktiga medarbetare till Bravida. 

Claus Vinther, ägare till de tre företagen, säger: 

- Som enda ägare har jag inte haft någon naturlig arvtagare till företagen. Därför är det viktigt för mig att säkra både verksamheten och medarbetarnas jobb inför framtiden. Valet var svårt, men föll på Bravida, eftersom de kan komplettera vår verksamhet med el och ventilation. Det kommer att ytterligare stärka vårt erbjudande, vilket blir till nytta både för kunder och medarbetare. 

Bravida tillträdde som ägare av de tre verksamheterna den 3 juli 2020. Samtliga medarbetare fortsätter i sina nuvarander roller med Claus Vinther som chef. 

 

För mer information, vänligen kontakta: 

Morten Kjellev, kommunikationschef Bravida
Morten.kjellev@bravida.se
+46 72 226 37 79

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.