Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-03

Byggmax: BYGGMAX BLIR HUVUDPARTNER TILL SM-VECKAN

Byggmax blir huvudpartner för Riksidrottsförbundets evenemang SM-veckan. Första SM-veckan 2022 är i Piteå 23-28 mars.

SM-veckan hålls varje år på olika orter i Sverige, vinter respektive sommar. SM-veckan är öppen för Riksidrottsförbundets medlemmar, 71 specialidrottsförbund som representerar upp emot 210 idrotter. SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet i samarbete med berörda specialidrottsförbund och värdstaden. Sveriges Television är sändande bolag.

Under en veckas tid genomförs svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad. Syftet med SM-veckan är att öka intresset för idrottsrörelsen och dess olika grenar samt att öka SM-tävlingarnas status. SM-veckan startades 2009 och är idag ett av Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang.

-Byggmax tycker att alla - oavsett budget eller tidigare erfarenhet - har rätt till kunskap och självförtroende att fullfölja din byggdrömmar. Därför känns det självklart att vi ska stödja Sveriges idrottare att förverkliga deras idrottsdrömmar. Att få möjlighet att vara med i den här folkfesten, som SM-veckan är, känns helt rätt för oss säger Sanna Westman, marknadschef på Byggmax.

-Vi vill synas och vara där våra kunder finns så SM-veckan passar oss utmärkt. Vi har över 120 butiker i Sverige - även i varje stad där SM-veckan kommer att arrangeras- så den lokala butiken kommer få en bra exponering. Dessutom når vi ut med Byggmax varumärke till många TV-tittare över hela Sverige och besökare på plats, säger Elliot Lindberg, landschef på Byggmax.   

-Det är väldigt glädjande att Byggmax blir del en av SM-veckan och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete för att ytterligare stärka ett av Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang, säger Jörgen Persson, chef Evenemang och marknad, Riksidrottsförbundet.

SM-veckan 2022

Piteå 23-28 mars

Linköping 27 juni-3 juli

För mer information, vänligen kontakta:

Sanna Westman, Marknadschef
Mobil: +46 76-119 00 91
E-mail: sanna.westman@byggmax.se

Jörgen Persson, Chef Evenemang & marknad, Riksidrottsförbundet
Mobil: 0733-220 221
E-post: jorgen.persson@rfsisu.se  

Författare Cision