Du är här

2017-08-28

Delta Minerals: Delta Minerals har undertecknat ett operatörsavtal i Antique

DELTA MINERALS HAR UNDERTECKNAT ETT OPERATÖRSAVTAL I ANTIQUE

Delta Minerals har nyligen undertecknat ett operatörsavtal i Antique med ägarfamiljen Fernando M. Maquirang om att bedriva verksamhet under deras tillstånd.

I Antique, en provins i sydvästra Filippinerna, har Delta Minerals förhandlat och undertecknat ett sk Operating Agreement. Det är ett avtal beträffande produktion baserat på ägarens tillstånd. Vi är operatör och betalar en royalty till ägaren som garanterar alla tillstånd. Avtalet i Antique är en viktig hörnsten för att kunna leverera till Gallant Venture Ltd relativt snabbt.

Delta Minerals har nyligen erhållit en intresseanmälan från Gallant Venture Ltd.

2017-08-28

För ytterligare information, vänligen kontakta
Christian Bönnelyche, VD, christian.bonnelyche@deltaminerals.se mailto:christian.bonnelyche@deltaminerals.se , mobil+46-76 866 31 61
Håkan Gustafsson, Styrelseordförande, hakan.gustafsson@deltaminerals.se mailto:hakan.gustafsson@deltaminerals.se , mobil +46-70 268 00 35

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Delta Minerals Pressrelease 2017-08-28.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20970

Fakta om företaget
Delta Environmental Projects AB (Delta Minerals) är ett svenskt bolag med rättigheter att utöva miljöprojekt i Filippinerna med stöd från regionala och lokala myndigheter. Bolaget handlas på Mangold listan.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.