Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-06-07

Delta Minerals: Stockholm 7 juni, 2018 - Intensifierade förhandlingar med Salim Group; nytt LOI inom kort

STOCKHOLM 7 JUNI, 2018 - INTENSIFIERADE FÖRHANDLINGAR MED SALIM GROUP; NYTT LOI INOM KORT

Salim Group kommer inom den närmaste tiden att förnya LOI avseende Antique från augusti 2017 för att påbörja leveranser före den 1 november 2018. Vår målsättning är dock att detta ska ske betydligt tidigare.

Salim Group är Indonesiens största privatägda konglomerat.

Vi ska träffa Salim Group i början av juli för att förhoppningsvis slutföra förhandlingarna. De nyligen genomförda testerna har fallit i god jord.

Jag är mycket glad att få bekräftat att intresset från Salim Group är fortsatt gott. Det betyder att de arbete och investeringar som vi har gjort i Antique kan bära frukt. Antique är vår bästa site med goda utlastningsmöjligheter och material av hög klass. säger VD, Håkan Gustafsson

2018-06-07

För ytterligare information kontakta:

Håkan Gustafsson, VD, hakan.gustafsson@deltaminerals.se mailto:hakan.gustafsson@deltaminerals.se , mobil +46-70-268 00 35.

www.deltaminerals.se http://www.deltaminerals.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Delta Minerals Pressrelease 2018-06-07.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23438

Fakta om Bolaget
Delta Environmental Projects AB är ett bolag vars aktier handlas på Mangoldlistan. Det är ett publikt svenskt aktiebolag som är moderbolag i en koncern med rättigheter att genomföra miljöprojekt för eroderat material i Filippinernas floder med regionala/lokala myndigheters tillstånd. Bolagets mål är att påbörja verksamhet för utvinning av fyllnadssand och byggmaterialsand för export.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.