Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-10

Dotterbolag i Tyskland tecknar kontrakt till värde av ca 21 MSEK

Saxlund International GmbH har tecknat 2 kontrakt till ett sammanlagt värde av ca 21 MSEK (2,1 MEUR), varav ett kontrakt med ett värde av ca 12,4 MSEK (1,24 MEUR). Saxlund ska främst leverera silos och materialhantering för slam.

Saxlund kommer leverera utrustning till Bahrain för hantering av avloppsslam i en process där slammet ska torkas för att sedan destrueras. Vi kommer även leverera materialhantering till en bioenergianläggning i Tyskland.

-Vårt dotterbolag i Tyskland har erhållit två stycken prestigeorder där kunderna kräver hög tillgänglighet och tillförlitlighet. Kunderna är återkommande kunder till Saxlund som uppskattar våra egenutvecklade lösningar för att erhålla en driftsäker anläggning. Saxlund kommer återigen att leverera våra robusta system till vattenindustrin samt till energibranschen. Vi ser kontrakten som ett kvitto på Saxlunds höga kvalité på våra materialhanteringssystem, säger Stefan Wallerman, VD för Saxlund Group AB.

Frågor besvaras av:


Stefan Wallerman, VD/CEO
stefan.wallerman@saxlund.se
Tel: 070-306 37 00

Saxlund Group AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North, Erik Penser Bank är Certified Adviser. Telefonnummer: +46 8-463 83 00, E-post: certifiedadviser@penser.se.

Denna information är sådan information som Saxlund Group är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-09-10 08:45 CEST.

Bifogade filer


Dotterbolag i Tyskland tecknar kontrakt till värde av ca 21 MSEK

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.