Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-18

Doxa: Förtydligande av kvartalsrapport

FÖRTYDLIGANDE AV KVARTALSRAPPORT

Efter den nyligen publicerade kvartalsrapporten för första kvartalet har det kommit frågor från aktieägare angående de pågående förhandlingarna om ett Private Label avtal, så även på bolagets årsstämma igår. Med bakgrund av detta gör bolaget bedömningen att det finns behov av att ge ytterligare information kring pågående avtalsförhandlingar.

Om de pågående förhandlingarna att licensiera Ceramir som ett så kallat Private Label kan slutföras, kommer det medföra en större betalning vid signering av avtalet. Bedömningen är att om affären kan genomföras kommer den att ske under sommaren. Därmed bortfaller i så fall ett eventuellt framtida behov att genomföra en företrädesemission. Avtalet begränsar inte Doxas rätt att fortsätta sälja sitt biokeramiska cement under varumärket Ceramir Crown & Bridge.

Uppsala den 18 maj 2017

För ytterligare information:
Torbjörn Larsson VD, på telefon 018-478 2000
E-post: torbjorn.larsson@doxa.se mailto:torbjorn.larsson@doxa.se

Läs mer på webben: www.doxa.se http://www.doxa.se
Produkten Ceramir: www.ceramir.se http://www.ceramir.se

Denna information är sådan information som Doxa AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 maj 2017 kl. 08.30 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Doxa Pressrelease 2017-05-18.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20329

KORT OM DOXA
Doxa är en uppsalabaserad dentalkoncern som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar dentala biokeramiska produkter. Ceramir(r) Crown & Bridge, den första i en rad av planerade dentala biokeramiska produkter från Doxa, är ett avance - i Uppsala, dotterbolaget Doxa Dental AB, org.nr. 556874-2596 i Uppsala och dess dotterbolag i Delaware, USA. Doxa AB är listat på Nasdaq Stockholm First North med Erik Penser Bank som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.