Du är här

2017-05-08

Eldsjälen Lindhs fina UA-pris

wysiwyg_image

Ordförande i Aktiespararnas största lokalavdelning. Maud Lindh har, tillsammans med sitt Uppsala, utsetts till årets UA-främjare. "Vilken glädje", skriver hon på Twitter.

Aktiespararna har många medlemmar med stort hjärta. En av de största eldsjälarna heter Maud Lindh. Hon är ordförande i Uppsalas lokalavdelning. 

På årskongress utsågs Maud Lindh, tillsammans med sin lokalavdelning som är störst i Sverige, till årets UA-främjare och fick motta ett välförtjänt diplom av Unga Aktiesparares vd Philip Scholtzé samt ordförande Johan Janson. 

"Årets UA-främjare 2017 vill vi tilldela en aktiespararavdelning som med öppna armar arbetar tillsamma med sina unga aktiesparare i staden. Med en plats åt oss unga i den lokala ledningsgruppen har man skapat förutsättningar för ett starkt samarbete kring de lokala träffarna och tagit hjälp av varandra för sponsring. Med fokus på att öka medlemsvärdet har ni genomfört många lyckade evenemang som kompletterat varandra och som skapas av en stabil och öppen brygga som möjliggör en naturlig övergång för våra medlemmar mellan organisationerna", löd moteveringen.

"Överraskning" 

Maud Lindh glädjer sig stort åt utmärkelsen.

"Vilken överraskning, vilken glädje! Uppsala fick pris som årets UA-främjare Stolt Tack från ledningsgr i Uppsala", skriver hon på Twitter. 

David Flatbacke-Karlsson

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.