Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-16

Gapwaves: 5G-företaget Gapwaves tecknar NDA-avtal med två världsledande telekomföretag

5G-FÖRETAGET GAPWAVES TECKNAR NDA-AVTAL MED TVÅ VÄRLDSLEDANDE TELEKOMFÖRETAG

Gapwaves har ingått non-disclosure-avtal (NDA) med två av de ledande globala telekom-företagen avseende kommande samarbetsprojekt.

Avtalen gäller kommande samarbetsprojekt med syfte att utveckla aktiva styrbara antenner för 5G applikationer. Ett NDA är ett omfattande sekretessavtal som ofta ingås tidigt i samarbetsprojekt med syfte att försäkra sig om att parterna som får del av företagsspecifik känslig information också behandlar denna korrekt.

- Avtalen innebär inte någon direkt påverkan på bolagets ekonomi men är ett kvitto på att Gapwaves teknologi är av stort intresse för några av världens största telekomföretag, säger VD Lars-Inge Sjöqvist.

Göteborg den 16 maj 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist alternativt styrelseledamot Olle Axelsson.

Lars-Inge Sjöqvist
VD
Telefonnummer: 0736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Olle Axelsson
Styrelseledamot
Telefonnummer: 0708 20 90 00

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Gapwaves AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 maj 2017 kl. 08:25 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-05-16.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20287

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.