Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-17

Gapwaves: Analysguiden intervjuar Gapwaves VD Lars-Inge Sjöqvist

ANALYSGUIDEN INTERVJUAR GAPWAVES VD LARS-INGE SJÖQVIST

Lars-Inge Sjöqvist intervjuades av Analysguiden den 16 maj i samband med att Gapwaves publicerat sin kvartalsredogörelse för perioden 2017-01-01 - 2017-03-31.

I samband med att Gapwaves publicerade sin kvartalsredogörelse för perioden 2017-01-01 - 2017-03-31 intervjuades Gapwaves VD Lars-Inge Sjöqvist av Analysguiden. Intervjun finns tillgänglig på Analysguidens och Gapwaves hemsida.

Analysguiden drivs av Aktiespararnas tidning Aktiespararen. Webbplatsens huvudsakliga mål är att ge heltäckande information för investeringsbeslut i aktier.

Länk till intervjun av Analysguiden:
http://www.aktiespararna.se/analysguiden/Hitta-Bolag/IT/Gapwaves/Intervj... http://http://www.aktiespararna.se/analysguiden/Hitta-Bolag/IT/Gapwaves/...

Göteborg den 17 maj 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com/ eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist alternativt styrelseledamot Olle Axelsson.

Lars-Inge Sjöqvist
VD
Telefonnummer: 0736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Olle Axelsson
Styrelseledamot
Telefonnummer: 0708 20 90 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-05-17.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20319

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.