Du är här

2017-08-24

Gapwaves: Gapwaves har etablerat ett återförsäljaravtal med Cornes Technologies i Japan

GAPWAVES HAR ETABLERAT ETT ÅTERFÖRSÄLJARAVTAL MED CORNES TECHNOLOGIES I JAPAN

Gapwaves har nu etablerat ett icke exklusivt distributörsavtal för den japanska marknaden med Cornes Technologies.

Samarbetet har vuxit fram efter flera års diskussioner med Cornes Technologies, vilka tidigt upptäckte fördelarna med GAP-teknologin. Avtalen avser återförsäljarverksamhet av Gapwaves produkter.

Cornes Technologies är en ledande importör och distributör av elektroniska apparater, system, vetenskaplig utrustning och industrimaskiner med erfarenhet av marknadsföring och försäljning till kunder i Japan. I Cornes gruppen ingår Microwave Factory Co.,Ltd. som är specialiserat på mätteknik inom telekom-, fordons- och rymdteknologi.

- Vi ser ett stort värde i att ha lokal förankring med etablerade kundrelationer. Avtalet innebär att Cornes Technologies har ett lager av Gapwaves produkter för att kunna sälja och leverera till kunder i Japan. Cornes Technologies har sedan tidigare etablerade kontakter med flertalet intressanta kunder inom marknadssegmenten telekom och fordon. Exempel på företag där diskussioner inletts är operatören NTT Docomo, systemleverantörerna NEC, Fujitsu, Mitsubishi, Denso samt instrumenttillverkarna Anritzu och Keysight, säger VD Lars-Inge Sjöqvist.

Göteborg den 23 Augusti 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-Inge Sjöqvist
VD
Telefonnummer: +46 736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-08-24.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20902

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB (publ) har sitt ursprung i forskning vid Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011. Bolagets vision är att vara den ledande leverantören av aktiva antennlösningar. Gapwaves designar, tillverkar och säljer vågledare och antennprodukter baserat på gap-vågledarteknologin. Applikationsområden för bolagets produkter är bland annat aktiva antenner för mobilbasstationer, radiolänkar inom data- och telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.