Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-12

Gapwaves: Gapwaves lanserar Gapwaves store en web-shop för enklare handel av produkter

GAPWAVES LANSERAR GAPWAVES STORE EN WEB-SHOP FÖR ENKLARE HANDEL AV PRODUKTER

För att förenkla beställningar och leveranser av standardprodukter som gapvågledarflänsar och antenner har vi nu startat en web-shop där kunder från hela världen kan köpa våra produkter.

Det är främst en business to business web-shop för att enklare kunna sälja och leverera standard produkter som vi nu börjar leverera till kunderna. Web-shopen kommer att byggas ut i takt med utökat produktutbud och även att vara en plattform i vår uppbyggnad av återförsäljare som vi avser att etablera.

https://gapwaves-store.com/ https://gapwaves-store.com/

Göteborg den 12 juni 2017

För ytterligare information se Gapwaves ABs hemsida www.gapwaves.com http://www.gapwaves.com eller kontakta VD Lars-Inge Sjöqvist.

Lars-Inge Sjöqvist
Telefonnummer: 0736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-06-12.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20506

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB (publ) har sitt ursprung i forskning vid Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011. Bolagets vision är att vara den ledande leverantören av aktiva antennlösningar. Gapwaves designar, tillverkar och säljer vågledare och antennprodukter baserat på gap-vågledarteknologin. Applikationsområden för bolagets produkter är bland annat aktiva antenner för mobilbasstationer, radiolänkar inom data- och telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.