Du är här

2017-09-04

Gapwaves: Jan Wäreby ny ledamot i Gapwaves styrelse

JAN WÄREBY NY LEDAMOT I GAPWAVES STYRELSE

Jan Wäreby, idag styrelseordförande för bland annat Fingerprint Cards och RISE och med många års erfarenhet från ledande positioner inom Ericsson, kommer att ingå i styrelsen som adjungerad ledamot från september för att därefter väljas in som ordinarie ledamot vid en extra bolagsstämma.

Jan kommer med sin långa erfarenhet och kompetens inom telekom-området samt ett stort industriellt nätverk att bidra till Gapwaves fortsatta utveckling. Hans erfarenhet från börsnoterade tillväxtbolag kommer också bli en värdefull resurs för Gapwaves affär.

- Det är mycket glädjande att en så erfaren person som Jan Wäreby går in som ledamot i Gapwaves styrelse. Jan Wärebys kunskap från telekomindustrin i kombination med hans erfarenhet av att leda bolag med hög tillväxt kommer att bli en stor tillgång för Gapwaves under de närmaste åren, säger Lars-Inge Sjöqvist, VD i Gapwaves.

- Gapwaves besitter en mycket intressant och unik teknik och befinner sig för närvarande i en väldigt spännande fas. Tillväxtmöjligheterna inom 5G är uppenbara och jag är mycket glad över att kunna ta plats i styrelsen och bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Jan Wäreby.

Göteborg den 4 september 2017

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lars-Inge Sjöqvist, VD
Telefonnummer: 0736 84 03 56
E-post: lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com mailto:lars-inge.sjoqvist@gapwaves.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Gapwaves Pressrelease 2017-09-04.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21048

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB är sprunget ur forskning på Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011 för att kommersialisera innovationer för effektiv trådlös kommunikation. I och med den exponentiellt ökande användningen av bild och video i våra mobila enheter uppkommer också ett ökande behov av högpresterande trådlösa system. Till dessa system utvecklar Gapwaves AB vågledar- och antennprodukter baserade på den patenterade GAP-vågledarteknologin. Bolagets marknader är bland annat radiolänkar inom telekom, bilradar, avlyssningssystem och rymdobservatorier.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.