Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-24

HOYLU AB: HOYLU FÅR NY ORDER FRÅN KONSTRUKTIONSFÖRETAG

Stockholm, Sverige, den 24 juni, 2020 - Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, meddelade idag att man har fått ännu en order från Walbridge, en global, fullservice byggföretag med huvudkontor i Detroit, MI.Walbridge är en befintlig kund hos Hoylu och ordervärdet uppgår till 350 000kronor. Detta är den andra ordern från Walbridge på 4 veckor vilken representerar en expansion av Hoylus verksamhet inom byggbranschen med avancerad arkitektonisk design och Lean-planning.

"Effektiva verktyg som är lätta att använda är avgörande för Lean-planning när målet är att maximera värdet och uteffekten av ett projekt. Hoylu fortsätter att stärka sitt produktutbud mot bygg, konstruktion, tillverkning och teknik med HoyluWall, Connected Workspaces™, integration med Microsoft Teams och nu senast med lanseringen av en modul för pull-planning som omvandlar arbetsytan med hjälp av regler, mallar och funktioner som exakt passar in i Lean-planning processen", säger Stein Revelsby, VD Hoylu.

Hoylus mjukvara och lösningar erbjuder nya och spännande sätt att lära sig, kommunicera och samarbeta smartare, snabbare och mer effektivt. Skapa anslutna arbetsytor™ som innehåller tekniska planer, projektscheman, granskningar av design eller analysera stora datauppsättningar på storskaliga HoyluWalls™ och använd vilken typ av enhet du vill. Hoylu produkter är utformade för att göra digitalt arbete enkelt, sömlöst och problemfritt.

För mer information, vänligen kontakta:
Stein Revelsby, VD på Hoylu +1 213 440 2499 E-post: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO på Hoylu +1 425 829 2316 E-post: kw@hoylu.com

Om Hoylu
Hoylu s uppdrag är att göra distansarbete och informationsutbyte lätt. Genom våra anpassningsbara Connected Workspaces™ levererar vi programvarulösningar för företag, organisationer och individer i praktiskt taget alla branscher som gör det möjligt för alla team, stora som små att arbeta effektivt och säkert i ett intuitivt enkelt arbetsflöde. För mer information: www.hoylu.com.

Publikation
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 juni 2020 kl. 08:45 CEST

Författare Hoylu AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.