Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-07-11

hubbr: hubbr AB's ansökan om företagsrekonstruktion är beviljad

HUBBR ABS ANSÖKAN OM FÖRETAGSREKONSTRUKTION ÄR BEVILJAD

hubbr AB (publ) lämnade 10 juli in en ansökan om företagsrekonstruktion till Solna tingsrätt och tingsrätten har samma dag beviljat denna ansökan.

Styrelsens bedömning är att det i grund och botten finns en frisk verksamhet. Den senaste tidens besparingar har givit resultat och tillströmningen av uppdrag är god, men likviditetspåverkan har infunnit sig för sent i tiden. Därav det svåra beslutet att ansöka om företagsrekonstruktion.

Genom rekonstruktionen får bolaget en tidsfrist att hantera gamla skulder samt finna det kapital som erfordras för fortsatt drift. Bolaget kommer bedriva sin verksamhet precis som vanligt under rekonstruktionstiden och fortsätta leverera kundkommunikationstjänster åt sina uppdragsgivare.

Det är styrelsens och den utsedda rekonstruktörens nuvarande bedömning att det kommer finnas tillräcklig likviditet för att driva bolaget vidare under rekonstruktionsperioden.

Bromma den 11 juli 2017

Kontakt vid frågor:

Peter Öster, VD hubbr
Telefon: 070-55 33 88 6
E-post: peter.oster@hubbr.se mailto:peter.oster@hubbr.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
hubbr Pressrelease 2017-07-11.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20693

Viktig information:
Denna information är sådan information som hubbr AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 11 juli 2017 kl. 08:45 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.