Du är här

2018-08-21

IndoKina Ventures: IndoKina Ventures nyemission registrerad hos Bolagsverket

INDOKINA VENTURES NYEMISSION REGISTRERAD HOS BOLAGSVERKET

IndoKina Ventures AB (publ) (IndoKina Ventures eller Bolaget) nyemission riktad till allmänheten och institutionella investerare i Sverige som genomfördes under juni är nu registrerad hos Bolagsverket. Emissionen inbringade slutligen cirka 0,6 MSEK. Antalet aktieägare uppgår till ett 50- tal.

IndoKina Ventures eget kapital uppgår efter emissionen till cirka 2,7 MSEK. Bolaget har fram till idag genomfört tre (3) investeringar till ett bokfört värde om cirka 1,4 MSEK och har efter emissionen likvida medel och kortfristiga fordringar om cirka 1,3 MSEK och inga finansiella skulder.

Arbetet med att ansluta bolaget till Euroclear samt att notera IndoKina Ventures på BeQuoted:s OTC- lista, en inofficiell marknadsplats, kommer nu att slutföras snarast.

STOCKHOLM, SVERIGE, 21 augusti 2018

För mer information kontakta:
Olle Anderson, Styrelseordförande, olle@indokinaventures.se mailto:olle@indokinaventures.se
Henrik von Essen, VD/CEO, henrik@indokinaventures.se mailto:henrik@indokinaventures.se
IndoKina Ventures AB (publ) Tel 070-342 05 51

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
IndoKina Ventures Pressrelease 2018-08-21.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23833

Om IndoKina Ventures

IndoKina Ventures AB (publ), (IndoKina) 559136-5548, affärsid är investera i mindre onoterade bolag i Vietnam och Kambodja exponerad mot växande privatkonsumtion, växande turism men även export med målsättning att bygga upp och utveckla en portfölj om fem till tio investeringar med en investeringshorisont på tre till fem år. Därefter skall portföljbolagen vara mogna för att avyttras, noteras eller delas ut till IndoKina Ventures aktieägare. IndoKina Ventures ägs till 47 % av ExeoTech Invest AB (publ) noterat på NGM-MTF (ETIN)

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.