Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-29

LightLab: LightLab erhåller provserieorder från ledande speciallamptillverkare

LIGHTLAB ERHÅLLER PROVSERIEORDER FRÅN LEDANDE SPECIALLAMPTILLVERKARE
Order på en provserie avseende UV Boost(tm)
Ordern ska levereras under innevarande kvartal
Viktigt steg i etableringen av UV Boost(tm) på marknaden

LightLab har erhållit en order från en ledande global tillverkare av speciallampor avseende en provserie för utvärdering av UV Boost(tm) i en av speciallamptillverkarens tillämpningar. Ordern ska levereras under innevarande kvartal och uppgår till ca 40 TSEK. LightLab ser ordern som ett viktigt steg i samarbetet mellan parterna och i etableringen av UV Boost(tm) på marknaden.

Ordern följer efter en initial utvärdering och analys av UV Boost(tm) som speciallamptillverkaren utfört tidigare. LightLab ser ordern som ett erkännande att dess UV Boost(tm) teknologi har goda förutsättningar att uppfylla de högt ställda krav som ledande tillverkare av speciallampor har på denna typ av optiska beläggningar.

"Vi ser ordern som ett viktigt steg i etableringen av vår optiska beläggningsteknik UV Boost(tm) på marknaden och vår förhoppning är att den ska följas av fler och större affärer från såväl denna tillverkare av speciallampor som från andra aktörer.", säger Johan Tingsborg, VD LightLab.

2017-05-29

För ytterligare information angående detta pressmeddelande vänligen kontakta:
Johan Tingsborg, VD
Tel: +46 (0)8 442 0550
E-post: info@lightlab.se mailto:info@lightlab.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
LightLab Pressrelease 2017-05-29.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20410

Denna information är sådan information som LightLab Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 29 maj 2017 kl. 07:30 CET.

Detta är LightLab Sweden AB
LightLab Sweden AB (publ), www.lightlab.se http://www.lightlab.se , utvecklar, marknadsför och säljer teknologi för kostnadseffektiv och miljövänlig framställning av ljus med fokus på UV-rening, EEE Light(r). LightLab har cirka 4 300 aktieägare. Bolagets aktie handlas på Nasdaq OMX First North. Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.